Duże zainteresowanie gości Nowym gobosem platinum. Wielkie zadowolenie w firmie na zakończenie targów Prolight&Sound 2017 we Frankfurcie. Będące zawsze miejscem spotkań klientów branżowych i koneserów branży oświetleniowej i muzycznej, targi powitały ponad 2.000 wystawców z 54 krajów. Wśród nich znalazł się Goboservice ze swoimi innowacyjnymi propozycjami w zakresie goboprojekcji najnowszej generacji oraz projektami kulturalnymi skupionymi wokół niedawno zrealizowanej komunikacji świetlnej.

Ponad 100 000 gości z aż 142 krajów błądziło po stoiskach, zaintrygowanych najnowszymi innowacjami artystycznymi i multimedialnymi: technologiami laserowymi, efektami specjalnymi, oświetleniem, systemami multimedialnymi i audio-wideo, aby zaspokoić pragnienie zmian i innowacji związanych z branżą eventową i wystawienniczą.

Back-projekcje zdobiące powierzchnie stoiska, wieżyczka ze świecącymi oczami znakomitych Goluxów i Golive’ów podświetlona na stałe, szeroka gama wykonanych i pokazanych gobosów, filmy z instalacji rozrzuconych po Europie, przyciągnęły uwagę wielu operatorów zainteresowanych zrozumieniem, jak wzmocnić swój komercyjny wizerunek, czy to na konkretny okres, taki jak Boże Narodzenie, czy też na ważniejszą i bardziej złożoną architekturę sceniczną.

Szczególną uwagę branży przyciągała najnowsza kreacja Goboservice: „gobo platinum”, ostateczna ewolucja w zakresie soczewek projekcyjnych. Jedyna „tarcza” zdolna wytrzymać ekstremalnie wysokie temperatury generowane przez wiodące ruchome głowy, takie jak Mythos czy Supersharpy Claya Paky lub Evo firmy Dts. Po kilkutygodniowych testach wytrzymałościowych w laboratoriach badawczych firmy wypuszczono nowy produkt, który dzięki specjalnemu stopowi, z którego został wykonany, okazał się odpowiedni do współdziałania z głównymi oprawami na rynku.

Do tego dochodzi aplikacja do automatycznego i indywidualnego zarządzania obrotem gobosów na 5-pozycyjnym kole, w które można wyposażyć projektory „made in Goboservice”. Wszechstronność i łatwość obsługi zostały wysoko ocenione przez techników, którzy zatrzymali się, aby zmierzyć rzeczywistą wydajność prezentowanych maszyn.

Pls potwierdza, że jest jednym z wiodących wydarzeń zorientowanych na biznes. W związku z tym nasza firma, dzięki swojemu know-how zdobytemu dzięki wieloletniemu doświadczeniu na rynku, zdołała uzyskać autorytatywną pozycję na scenie. Ważna i poszukiwana obecność dla gości przechodzących przez wielką niemiecką agorę handlową, która na cztery dni stała się sercem europejskiej rozrywki.

Similar Posts